søndag 27. mars 2011

Uke 12

Torsdag (em) E-skift
I dag gikk vi igjennom "sjekkliste for trippventiler" som er en sjekk som blir gjort to ganger i året. Da skulle vi kvitere ut om ventiler før og etter står i riktig posisjon og på noen trippventiler skulle vi sjekkes om var frigjort. Vi var en tur nede i kabelkanalen for inspeksjon. Vi hadde også lekkasjekontroll i konverteringa.
Dagens HMS:
Når vi skal ned i kabelkanalen
  • Være to stykker
  • Ta med O2-meter
  • Vi har et skilt i kontrollrommet som viser at det er noen nede i kabelkanalen og dette snus når man går ned i kabelkanalen
Være 2 stykker:
Minsker faren hvis det skulle skje noe (hvis det skjer noe med den ene har den andre mulighet til å si ifra inn til kontrollrommet)

O2-meter:
Kan hindre ulykke (eks at noen svimer av pga oksygenmangel).

Skilt i kontrollrom:
Dette skiltet viser at noen er gått ned i kabelkanalen og hvis man ikke skulle få kontakt med de som har gått ned, vet man hvor man kan lete etter de.


Fredag (em) E-skift
I dag skaffet jeg meg litt informasjon til separasjonsprosjektet, både om avspennerene og luftetårnet. Vi hadde lekkasjekontroll i prosesskondensat-strippeanlegget. Vi var en tur i punkt L og byttet analysepunkt. Vi var en tur oppe på K-320 viftene og måtte sette på litt damp til radiatoren siden det var blitt litt kaldt. Vi justerte også litt på kjølevannet til oljekjøleren på en av vannvask-pumpene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar